Community

Omdat middenin de werkelijkheid verbeelding het mooist is en een belangrijke rol kan spelen werk ik graag middenin en met die werkelijkheid, hieronder enkele community art projecten.

Het Droomland, werktitel: It takes a village samenwerking met jongerencoach Lieve Toch en kunstenaar Frouwkje Smit. Na een zomer vol negatieve berichten in het Parool bouwen we met de buurt een huttendorp bij box71 en vinden zo de Klipperstraat opnieuw uit. 170329_droomland_krant_v2

Tijdelijk Monument voor 5 mei samenwerking met Frouwkje Smit, De Bakbrommer en de Onkruidenier

Het Fluisterkabinet en z’n makers (ik n.a.v. concept van Rikko Voorberg) werden uitgenodigd op het Mercatorplein en ik bouwde daar het Fluisterhuis.

Tessa Hendriks bedacht en bouwde het Fluisterkabinet n.a.v. een concept van theatermaker/theoloog Rikko Voorberg. >>>>> www.fluisterkabinet.nl

 

11903830_10207822596702024_2968321788016955376_n

Een huis voor mama Fatima?! (voor de Twente Biennale)

In de wijk Roombeek zijn kavels waar inwoners met hun architecten hun eigen huizen hebben laten verrijzen, ik trad op een nog niet verkocht kavel op als architect voor mamma Fatima.

Tree of light (uitgenodigd door Stroomwest op Mercatorplein)

Het Werkplaatsje

Ik richte voor de Bookstore Foundation een kunstzinnige techniekplek voor buurtkinderen en hun ouders op. Wekelijks worden hier bouwactiviteiten georganiseerd de speelse activiteiten draaien om empowerment, eigenaarschap, smaakontwikkeling, samenwerken en je eigen ideeën ontwikkelen.

 

Advertenties